1500 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA!

Sitemiz üerinden vereceğiniz 1500 TL ve üzeri tüm siparişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO fırsatından yararlanabilirsiniz. Geniş ürün yelpazesi ile 38 yıldır Sakarya merkezde hizmet veren mağazımız, online ticarette de sizlerin takdirini kazanmaya devam ediyor. 

NEDEN KARGO ÜCRETİ ÖDÜYORUM?

Öncelikle verilen hiçbir hizmet, heleki bunu başka firmalar üzerinden sağlıyorsanız, bunun ücretsiz olması mümkün değil. Bugüne kadar yollamış olduğunuz kargolar için, “bunu ücretsiz gönderelim” gibi bir yaklaşımla karşılaştırnız mı? HAYIR dediniz değil mi? Ya ücretini ödeyip ya da karşı tarafın ödeyeceğini beyan ederek yollarsınız. DOĞRU mu? Yani ÜCRETSİZ KARGO ifadesi, kargo ücretinin ürün fiyatına dahil edilerek müşteriden tahsil edildiği anlamından başka birşey değildir.

ÜCRETSİZ KARGO YAPAN FİRMALAR VAR!

Ücretsiz Kargo yapan firmalar var ama? Evet böyle bir soru sorduğunuzu duyar gibiyiz. DOĞRUDUR! E-Ticaret Pazar Yerleri Platformları tarafından belli bir ücretin üzerindeki ürünler için ÜCRETSİZ KARGO kriteri vardır. Bu nedenle firmalar, belirtilen ücretin üzerindeki ürünlerin girişini yaparken kargo fiyatını ürün fiyatına dahil ederek satışa sunarlar. Ancak çoklu alımlarda bu müşterinin tamemen aleyhine olan bir durumdur. Çünkü müşteri, ürün bedelinin üzerine dahil edilen kargo ücretini, her ürün adeti için ödemek zorunda kalır. 

ÜCRETLİ KARGO İLE KAR EDİN!

Ücretsiz Karo kampanyası ile 120 TL’den satışa çıkan bir ürün asıl fiyatı ortalama 100 TL’dir. Oradaki 20 TL’lik fark kargo ücretinin fiyata dahil edilmesiyle oluşmaktadır. Tekli ürün alımında müşterinin lehine olan bu durum, çoklu alımlarda müşterinin tamamen aleyhineddir.

Ücretsiz Kargo hesaplaması;

1 Takım Kapı Kulu: 120 TL + Ücretsiz Kargo = Toplam: 120 TL

5 Takım Oda Kapı Kolu: 120 TL + Ücretsiz Kargo = Toplam 600 TL

Her şey normal gibi görünse de, ürünün asıl fiyatının 100 TL olduğunu dikkate alarak hesap yaptığımızda, durumun tamamen müşterinin aleyhine olduğunu açıkça görebiliriz. Gelin hesabı bir de Ücretli Kargo şeklinde yapalım.

Ücretli Kargo Hesaplaması;

1 Takım Kapı Kolu: 100 TL + Kargo Ücreti 20 TL = Toplam 120 TL

5 Takım Kapı Kolu: 5x100 = 500 TL + Kargo Ücreti 25 TL = Toplam 525 TL

NOT: Ücretli Kargo hesaplamasındaki kargo ücretinin 5 TL farklı olması, adet başına yansıtılan 1TL’lik farktır. Çoklu alımlarda bu şekilde küçük bir miktar kargoya ilave edilmektedir. Ücretsiz Kargo işleminde ise adet başına zaten 20 TL ilave edildiği için buna gerek yoktur. Biz burada en ufak bir ürün üzerinden örnek verdik. Daha hacimli ürünlerde, ürün fiyatına ilave edilen kargo miktarları artmakta ve çoklu alımlarda müşterilerin ödeyeceği miktarlar iyice yükselmektedir.

HİÇ Mİ ÜCRETSİZ KARGO YOK?

Sinal Hırdavat olarak, müşterilerimize belli bir miktarın üzerinde alışveriş yaptıklarında kar payımızın bir kısmından feragat ederek Ücretsiz Kargo imkanı sunmaktayız. Bu miktar, zaman ve şartlara göre değişiklik göstermekte olup, sitemizin ön kısmında bu miktar ilan edilir. Bu miktarın altındaki tüm satışlarda kargo bedeli, ürün fiyatı dışında tutularak müşteriye yansıtılmaktadır. İyi alışverişler dileriz.