Sinal Hırdavat olarak “Nakit veya Kredi Kartıyla Kapıda Ödeme” hizmetini sizlere sunuyoruz. Pazarlamış olduğu ürünlerin her zaman arkasında duran, “İade ve Değişim Garantisi” sunan Sinal Hırdavat, bugünden itibaren “Kapıda Ödeme” imkanını siz değerleri müşterilerinin hizmetine sunmuştur. 

KAPIDA ÖDEME İLE NASIL ÜRÜN ALINIR? 

Sitemize “Üye Olarak” ya da “Misafir Girişi” yaparak satın almak istediğiniz ürünleri sepetinize ekleyin. Sepetiniz tamamlandığında “KASAYA GİT” sekmesine tıklayarak ödeme sayfasına geliyoruz. Burada karşımıza 4 farklı ödeme adımı çıkacak. 

Sitemizdeki Ödeme Adımları;

  1. Kredi / Banka Kartı
  2. Banka Havalesi / EFT
  3. Kapıda Ödeme / Nakit
  4. Kapıda Ödeme / Kredi Kartı

Üçüncü ve dördüncü adımda yer alan “Kapıda Ödeme / Nakit” ve “Kapıda Ödeme / Kredi Kartı” seçeneklerinden bize uygun olanı işaretleyerek “ALIŞVERİŞİ TAMAMLA” sekmesine tıklayarak siparişimizi veriyoruz. Siparişiniz ilgili birimce onaydan geçirilip “HAZIRLANIYOR” aşamasına alınır. Bu aşamada sizlere E-mail ve SMS ile bilgilendirme yapılır. Ürün hazırlanıp kargoya verildiği anda sizlere yine E-mail ve SMS ile bilgilendirme ve Kargo Takip Kodu gönderilir. Ürün ilgili kargo tarafından adresinize ulaştırıldığında ücretini ödeyerek teslim alabilirsiniz. Sitemiz üzerinden yapmış olduğunuz alışveriş tutarının haricinde sizlerden hiçbir şekilde ücret talep edilemez.

NOT: “Kapıda Ödeme / Nakit” şeklinde sipariş vermeniz durumunda kapınıza gelen kargo yetkilisine sadece “Nakit Ödeme” yapabilirsiniz. Bu şekilde verilen siparişlerde Kredi Kartı KULLANILAMAZ.! “Kapıda Ödeme / Kredi Kartı” şeklinde işlem yapmanız durumunda kapınıza gelen kargo yetkilisine “Kredi Kartı veya Nakit” olarak ödeme yapabilirsiniz. Ödeme ile ilgili sıkıntı yaşamanız durumunda bizlerle 0 (535) 370 65 65 nolu hat üzerinden WhatsApp veya arayarak iletişim kurabilirsiniz. İyi alışverişler dileriz.