E-TİCARET PAZAR YERLERİNDEYİZ!

Sakarya (Adapazarı) Merkez Yeni Cami karşısında Hırdavat, Nalburiye ve Yapı Malzemeleri satışı üzerine yaklaşık 40 yıldır hizmet veren firmamız, Türkiye'nin E-Ticaret alanında lideri konumunda olan Pazar Yeri Platformlarında yerini aldı. Kısa sürede adım attığımız bu alanda yakaladığımız başarıyı, müşterilerimize direkt yansıtabilme adına firmamızın www.sinalhirdavat.com Online E-Ticaret Sitesi de aktif edilmiştir. 

GÜVENLİ ALIŞVERİŞİN YENİ ADRESİ!

Yılların vermiş olduğu tecrübeyle hizmetlerine devam eden firmamız; bizlerle daha önce tanışmamış, online mağazamızı ilk defa ziyaret etmiş ancak sanal ortamlarda hoş olmayan alışveriş deneyimlerinin etkisiyle güven konusunda sıkıntı yaşayabileceğini düşündüğü müşterileri için yeni bir çalışmaya girişmiştir. Bu çalışmayla www.sinalhirdavat.com sitemizdeki her ürünün altına, ilgili ürünün E-Ticaret Pazar Yerleri Platformlarındaki mağazalarımızda bulunan karşılığını ekleyerek müşterilerimize ek seçenek sunmuş olacağız. Yakında hizmetinizde!

FİYATLAR NEDEN DAHA UYGUN?

Pazar Yerleri Platformlarında bulunan ürünlerin aynılarının www.sinalhirdavat.com sitesinde daha uygun olmasının nedeni, platformlara ödenmesi gereken komisyon oranlarının kendi sitemiz müşterilere indirim olarak yansıtılmış olmasındandır. Komisyon oranları Pazar Yerleri Platformları arasında da farklılık göstermekle birlikte, bizim hizmet verdiğimiz Yapı Malzemeleri sektöründe Yüzde %15 - %23 seviyelerindedir. Sonuç olarak sitemizi ziyaret edip ürünü sitemiz üzerinden alan müşterilerimize bu komisyon oranları indirim olarak yansıtılmaktadır.

E-TİCARET MAĞAZALARIMIZ;

Sinal Hırdavat – N11 için TIKLAYIN

Sinal Hırdavat – Tendyol için TIKLAYIN

Sinal Hırdavat – GittiGidiyor için TIKLAYIN

Sinal Hırdavat – HepsiBurada için TIKLAYIN

Sinal Hırdavat – Amazon Türkiye için TIKLAYIN